håndball em

Fra før var Nikola Karabatic Benoît Kounkoud og Yanis Lenne bekreftet smittet. Etter at Danmark vant sin annen mesterskapstittel to år senere er det Norge som totalt har dominert håndball-EM for kvinner.


Pin By Martina Eichelsbacher On Handball Team Handball Handball Players Sports

Programmet for håndball-EM for menn.

. Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn. France kept Croatia to the lowest-scoring first half in EURO semi-final history paving the way for a decisive 3019 win to. Det franske håndballforbundet har opplyst om tilfellene.

November 2020 måtte Norge si fra seg arrangørjobben på grunn av covid-19-pandemien. Det oppstod en feil under lasting av mediainnholdets metadata. Håndball-EM for kvinner eller Europamesterskapet i håndball for kvinner arrangeres av det europeiske håndballforbundet EHF og avholdes hvert partallsår annethvert år.

Håndball-EM for herrer spilles i Ungarn og Slovakia i 2022. Slik spilles håndball-EM for menn i Ungarn og Slovakia 13-30. Slik spilles håndball-EM.

23 desember 2021 1107 Sist oppdatert. Koronapandemien slo til for fullt vel en måned etter finalen mellom Spania og Kroatia. Christian OSullivan var god for Norge i Tokyo men kunne ikke forhindre et klart tap for Danmark i kvartfinalen.

Nå vil Christian OSullivan og Norge tilbake i medaljekampen under EM i Ungarn og Slovakia de neste ukene. Kristian Bjørnsen i EM-kvalifiseringskampen i. Norges tropp har klart seg uten koronasmitte før håndball-EM for menn og er på vei inn i mesterskapsboblen.

I tillegg spiller Sander Sagosen på THW Kiel. Rémi Desbonnet Hugo Descat Aymeric Minne Dylan Nahi og Élohim Prandi. Mars 2021 før de går inn i playoff fra 31.

Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. September 2014 men 16. Det første EM for kvinner ble avholdt i 1994 og vinner ble Danmark.

Håndball-EM varer fra 13. En sponsor har gått inn og reddet Litauens deltakelse i håndball-EM for menn. Håndball-EM for kvinner 2020 var det 14europamesterskapet i håndball for kvinner og ble arrangert i Danmark i desember 2020Opprinnelig ble arrangementet tildelt Danmark og Norge under European Handball Federations kongress i Dublin 20.

Det er ett av lagene i Norges gruppe. Mer smitte før håndball-EM fem tilfeller hos Nord-Makedonia. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade.

Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og. Foto IHF NTB Sport. Dermed er det kun halvparten av den franske troppen.

Håndball-EM kan bli spilt med fulle hus EM-arrangørene i Ungarn og Slovakia planlegger for utsolgte tribuner under håndballmesterskapet for menn denne måneden. De fem spillerne det gjelder er. EHF Champions League for herrer 202021 startet med gruppespill den 16.

Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn spilletid. Fjoråret endte i kvartfinalen. 1802 Danmark og Sverige rammet av korona før Håndball-EM.

Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Gruppespillet varer frem til 3.

Norge vil tilbake i medaljekampen. European Handball Federation Portal Site. Fem personer på det nordmakedonske laget får foreløpig ikke reise til Ungarn og delta i håndball-EM på grunn av koronasmitte.

September 2020 og Elverum Håndball er eneste norske lag med.


Pin De Stephen Eugene Charito Em Gyor Handball Handebol


Pin Pa Sport


Nora Mork Handball Kvinner Soster


Camilla Herrem Handball Norway Handball

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel